(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö/Työnjohtaja päällystykseen ELY-urakoihin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI 

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ/TYÖNJOHTAJA PÄÄLLYSTYKSEEN

ETELÄ-SUOMI

Etsimme porukkaamme matkustusvalmiuden omaavaa työmaapäällikköä tai työnjohtajaa Etelä-Suomen ELY-urakoihin. Toimit päällystystyömaiden työnjohtotehtävissä ja lisäksi vastaat tarjouslaskennasta. Varmistat oman alueesi töiden organisoinnilla työmaatöiden tehokkaan toteutumisen aikataulussa.

Etsimme

Olet jämäkkä johtaja ja haluat tavoitella yhteistä päämäärää. Pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä ja ymmärrät talouden hallinnan ja tehtävänsuunnittelun tärkeyden toteutuksessa. Kestät painetta ja osaat ymmärtävästi ottaa vastaan asiakaspalautetta. Sinulla on

  • vähintään viiden vuoden kokemus päällystystöistä
  • rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto
  • erinomainen päätöksentekokyky
  • sujuvat kommunikointi- ja neuvottelutaidot
  • tieturva I -, työturvallisuus- ja ajokortti

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Ahonen, puh. 040 538 9872.

HAE TEHTÄVÄÄN 30.6.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.