(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Työmaapäällikkö rautateiden kunnossapitoon Länsi- Suomeen

Oletko kyllästynyt jatkuvaan matkustamiseen? Kaipaatko rentoa työyhteisöä ja yhdessä tekemisen meininkiä? Haluatko oppia uutta ja kasvaa rautatiealan kunnossapidon ammattilaiseksi? Etsimme nyt Tampereelle työmaapäällikköä vastaamaan kunnossapitoprojektien toteuttamisesta. Olemme menestyneet tarjouskilpailuissa ja meillä on työkantaa useiksi vuosiksi eteenpäin!

Työmaapäällikkönä työssäsi vastaat mm. työturvallisuudesta, ennakkohuoltotöiden ja häiriökorjausten toteutuksesta sekä työohjeistuksen ylläpidosta. Osallistut kunnossapitohankkeiden tarjouslaskentaan ja alihankintaan sekä tuotat tietoa projektien etenemisestä projektipäällikölle ja projekti-insinöörille.  Tulet toimimaan hallinnollisena esimiehenä projektin toimihenkilöille. Tarkka tehtävänkuva muodostetaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Tehtävä edellyttää valmiutta tehdä satunnaisesti yö- ja viikonlopputyötä sekä matkustusvalmiutta Länsi- Suomen alueella.

Toivomme, että olet yhteistyötaitoinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Odotamme, että sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto tai useamman vuoden kokemus infra-alalta. Kokemus projektinhallinnasta rautateiltä on eduksi, mutta tärkeämpää on aito halu kehittyä infra-alan ammattilaiseksi. Edellytämme, että sinulla on vähintään B-luokan ajokortti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. 

Haethan tehtävään pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Johanna Wäre p. 040 863 0085 tai sähköpostitse johanna.ware@nrcgroup.fi  ja Vesa Tuomola p. 040 866 5307 tai sähköpostitse vesa.tuomola@nrcgroup.fi


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 866 5307 Sähköposti: vesa.tuomola@nrcgroup.fi Sijainti: Tampere