(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

OLETKO SINÄ SEURAAVA PIILOKÄRKI VISIONCREW:N JOUKKUEESEEN?

Vision Infra Oy on vuonna 2018 perustettu vahvassa kasvussa oleva infra-alan yritys. Olemme erikoistuneet kunnallisteknisten katu- ja vesihuoltosaneerauskohteiden urakointiin. Panostamme toiminnassamme yhteistyöhön ja laatuun alan uusimpia tekniikoita hyödyntäen. Toimimme joustavasti pääasiassa Keski-Suomen, Pirkanmaan, Hämeen ja Etelä-Suomen alueilla.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme jo kannuksensa ansainnutta työmaapäällikköä. Toimeksiannot vaihtelevat vesihuollon menetelmäsaneerauskohteista laajoihin kunnallisteknisiin aluesaneeraushankkeisiin.

Työnkuvaus
Infra- tai maanrakennuspuolen työmaapäällikkönä pääset vetämään osaavien työryhmien ja alihankkijoiden toimintaa ympärilläsi. Työmaapäällikkö vastaa projektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä vastaten osaltaan mm. tarjouslaskennasta, tarvittavien työsuunnitelmien laadinnasta, materiaalihankinnoista ja työnjohdosta työmaalla. Työmaapäällikkönä osallistut neuvotteluihin ja kokouksiin tilaajien sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Sosiaaliset taitosi ovat erinomaiset ja saat asiasi sanottua järkevästi muiden usein nyökkäillessä hyväksyvästi ympärilläsi. Sinulla voi olla jo toimivat yhteydet parhaiksi kokemiisi alihankkijoihin, joiden kanssa haluaisit jatkossakin tehdä projekteja eteenpäin. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Työ on liikkuvaa reissutyötä toimialueellamme ja asuinpaikkasi lisäksi kokemuksesi vaikuttaa siihen, minkälaisia projekteja saat vastuullesi. Voit käyttää liikkumiseen omaa tai talon autoa.

Tarjoamme
Saat mahdollisuuden osaamisesi kartuttamiseen mielenkiintoisissa ja sopivan haastavissa projekteissa. Työhösi saat täyden tuen muilta Visioncrew:n kollegoilta. Hyvän työporukan lisäksi tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan edut. Olemme vaativa, mutta palkitseva työyhteisö - ota itse selvää, mitä tarkoitamme.

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätiedot HR-koordinaattori Jonna Kanerva, p.045 139 7492.

Avainsanat: rekrytointi, työmaapäällikkö, infra, maanrakennus, Päijät-Häme, Keski-Uusimaa, Pirkanmaa, Keski-Suomi