(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Lännen Satamapalvelu Oy on rautatie- ja maanrakennusurakointiin erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2011. Työkohteina ovat Suomen rataverkko, raitiolinjat, tehdasraiteet ja satamaraiteet. Heidän suurin asiakkaansa on Liikennevirasto.

Haemme heille nyt Etelä-Suomen alueelle vastaavaa

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

näköalapaikalle vastaamaan työmaan eri vaiheista. Omaat sujuvat it-taidot (MS Office), joiden avulla työmaa- ja urakkakokousten ja palaverien pöytäkirjat pysyvät mallikkaasti järjestyksessä. Huolehdit työmaan operatiivesta johtamisesta ja urakan suunnitelmallisesta etenemisestä osallistuen tarjouslaskentaan ja hankintoihin. Sinulla on johtamiskokemusta ja rakennusalalta löytyy kokemusta muistakin kuin perustehtävistä. Toimit työmaan lähiesimiehenä huolehtien myös työtehokkuudesta ja työturvallisuudesta. Työhön sisältyy matkustusta, mutta myös etäpäiviä, joten voit olla mistä päin Etelä-Suomea hyvänsä. Toimisto sijaitsee Lempäälässä. Voit olla rata-alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Rautatiepätevyydet katsotaan eduksi, mutta asiakasyritys on myös valmis kouluttamaan tarvittaessa.

Tarjoamme näköalapaikan kilpailukykyisellä palkalla mukavassa porukassa vakavaraisessa yrityksessä, jossa voit luoda pitkää uraa ja kehittyä haluamaasi suuntaan.  Kyseessä on suorarekrytointi, joten palkkaudut suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan CVsi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja Heli Pihkakoski puh 044 412 4854, heli.pihkakoski@rtkpalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.