(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö, voimajohto
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Työmaapäällikkö, voimajohto

Työmaapäällikkönä vastaat Eltelin voimansiirtoliiketoiminnan voimajohtotiimin nimetyistä työmaistasi. Ohjaat ja organisoit asentajien resurssitarpeet sekä työt Suomen alueella. Toimit vankassa yhteistyössä projektin nimetyn projektipäällikön sekä muiden projektia tukevien yksiköiden kanssa. Toimit osana noin 100 hengen voimansiirtoliiketoiminnan ammattilaisten joukkoa ja toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Olet merkittävässä roolissa asiakassuhteiden syventämisen parissa. Tehtävässä raportoit voimajohtojen rakennuspäällikölle. Toimipaikkanasi on Eltelin Espoon konttori, mutta projekteista johtuen, työ on jatkuvaa komennustyötä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Omaat vankan kokemuksen voimajohtoprojekteista sekä infrarakentamisesta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Taustaltasi voit olla joko jo kannuksensa hankkinut työnjohtaja, työmaapäällikkö tai projektipäällikkö, joka haluaa siirtyä enemmän työmaalla tapahtuvan tekemisen pariin; tekemisen halu sinulta kuitenkin tulee löytyä.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä toiminnan vetäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää porukassaan vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Viihdyt projektiliiketoiminnan parissa etkä hätkähdä tästä johtuvaa matkustelun tarvetta.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2YlxsIi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.