(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö, väyläpalvelut
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme työmaapäällikköitä pääkaupunkiseudun väyläpalveluihin.

Mitä tarjoamme

Etsimme joukkoomme motivoituneita tiimipelaajia työmaapäälliköiksi. Tässä tehtävässä sinulla on ensisijaisesti vastuu projektien toteutuksista varmistaen, että projektien suunnittelu, eteneminen, aikataulutus, budjetti, hankintojen tekeminen, raportointi, laskutus ja laajuusvaatimukset täyttyvät. Pääset osallistumaan ja ohjaamaan projektien resursointia yhdessä työpäällikön kanssa. Lisäksi vastaat laadunvarmistuksesta, poikkeamien raportoinnista ja korjaamisesta sekä lisä- ja muutostöiden tunnistamisesta ja osallistut niihin liittyvään myyntityöhön.

Työmaapäällikkönä toimit myös esimiehenä, jolloin vastaat oman henkilöstön rekrytoinnista, perehdyttämisestä, työhyvinvoinnista, työkyvystä, työsuhteen elinkaaren hallinnasta sekä osaamisen kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu myös muun muassa laadun, työturvallisuuden ja ympäristölainsäädännön noudattaminen sekä työntekijöitä koskevien velvoitteiden valvominen. Olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen sekä aktiivinen sidosryhmäviestintä projektien etenemisestä (esimerkiksi työmaakokouksissa) on myös olennainen osa arjen työtehtäviä.

Työmaapäällikön tehtävässä pääset mukaan haastavimpiin sekä suurimpiin pääkaupunkiseudun hankkeisiin, kehittämään innovatiivisia toimintatapoja rakentamisessa sekä sen digitalisoinnissa.

Kiinteä toimipisteesi sijaitsee Vantaalla. Työ on luonteeltaan vakituinen ja alkaa heti sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme

Odotamme, että olet koulutukseltasi rakennusmestari, amk-insinööri, DI tai pitkän linjan työnjohtaja. Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta työmaapäällikön tehtävistä, mutta arvostamme eniten halua kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin. Voit olla joko nuori tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi henkilö, perehdytämme ja autamme sinua tehtävässäsi.

Odotamme myös, että olet halukas sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyt parhaiten yhteyistyökykyisenä tiimipelaajana, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa. Työnluonne edellyttää myös alan ammattipätevyyksiä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa väyläpalveluiden johtaja Mikko Möttönen, +358503905772 tai mikko.mottonen@destia.fi. Mikon tavoitat parhaiten puhelimitse tiistaisin 7.30-8.00 sekä torstaisin 16.00-16.30.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.

Haku alkaa 22. toukokuuta 2020 ja päättyy 10. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut