(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Kuntec Oy on Turun talousalueella toimiva infra-alan palveluyhtiö, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille. Lisäksi Kuntec työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Turun kaupungin omistaman yhtiön palveluksessa työskentelee noin 120 vakituista työntekijää. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 noin 36 miljoonaa euroa.
www.kuntec.fi


Haemme osaavaan joukkoomme

TYÖMAAPÄÄLLIKÖÄ

Tehtävänäsi on vastata katujen kesä- ja talvikunnossapidon toimivuudesta Varsinais-Suomen alueen asiakaskentässä. Vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Hallitset ja ohjaat työmaiden ja aliurakoitsijoiden toimintaa. Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (insinööri/teknikko) ja aiempaa kokemusta teiden ja väylien hoidosta vastuullisessa esimiesroolissa. Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja varustettu vuorovaikutustaidoin. Työmaaosaamisen lisäksi tehtävä edellyttää hyvää hallinnollisten tehtävien hallintaa.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, joustavan ja ketterän organisaation, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti, gsm 050 390 9831 pe 10.1. klo 14-15 ja pe 17.1. klo 8-9.

Hae paikkoja 22.1.2020 mennessä osoitteessa www.experis.fi ja liitä hakemuksesi hakemaasi tehtävään: TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, Varsinais-Suomi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.