(Poistunut julkaisusta)

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

 

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

Työmaapäällikkö vastaa monipuolisista katuylläpidon rakentamis- ja kunnostuskohteista pääasiassa Varsinais-Suomen alueella.

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti projekteista aina ennakkovalmistelusta loppu vaiheeseen saakka yhdessä vahvan taustatiimimme kanssa. Hallitset ja ohjaat työmaiden ja aliurakoitsijoiden toimintaa. Työmaapäällikön tehtäviin kuuluu myös mm tarjouslaskentaan, projektien aikatauluttamista ja muita hallinnollisia töitä. Työ edellyttää sujuvia tietoteknisiä valmiuksia ja liikkuva työ ajokorttia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/teknikko) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tai soveltuvista tehtävistä. Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja varustettu hyvin vuorovaikutustaidoin.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831.

Hakemusten käsittely ja haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Hae tehtävää viimeistään 15.7.2019 rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, Turku.