(Poistunut julkaisusta)

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

 

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

Työmaapäällikkö rakentamispalveluiden monipuolisiin teollisuus- ja infrarakentamisen työkohteisiin, jotka sijaitsevat pääasiassa Turun seudulla/Varsinais-Suomessa.

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti rakennusprojekteista aina ennakkovalmistelusta luovutukseen saakka yhdessä vahvan taustatiimimme kanssa. Toimit eri infrarakennushankkeiden työnjohtajana ja vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Hallitset ja ohjaat työmaiden ja aliurakoitsijoiden toimintaa. 

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (insinööri/teknikko) sekä aiempaa kokemusta erilaisista infra- ja betonirakentamisesta. Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja varustettu hyvin vuorovaikutustaidoin.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831 ti 28.5. klo 8.00-9.00 ja pe 31.5. klo 13.00-14.00. 

Hakemusten käsittely ja haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. 

Hae tehtävää viimeistään 7.6.2019 rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, Turku.