(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö teiden kunnossapitoon
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Etsimme  Sastamalaan

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ TEIDEN KUNNOSSAPITOON

Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.

Oletko kunnossapitourakoiden rautainen ammattilainen, joka johtaa jämptisti työmaan päivittäistä arkea ja innostaa tiimiä ykkösluokan yhteispeliin? Tule työmaapäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja ottaa vastuuta myös suuren luokan kokonaisuuksista.

Työmaapäällikkönä vastaat työmaan päivittäisestä toiminnasta ja varmistat töiden sopimuksenmukaisen toteutuksen. Tehtäväsi on ohjata urakkaa sekä laadun että työturvallisuuden saralla, joiden lisäksi vastaat urakan taloudesta yhdessä työpäällikön kanssa. Vastuullasi on myös tilaajaan päin tapahtuva raportointi. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja esimiehenä näytät mallia työturvallisuuteen sitoutumisessa.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä onnistut, kun sinulla on kokemusta Suomen olosuhteita vastaavien teiden ympärivuotisesta työnjohtotasoisesta hoidosta sekä jämäkkä ja selkeä työskentelyote. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, ja otat mielelläsi vastaan asiakaspalautetta. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä sekä uskallusta ja taitoa tehdä päätöksiä nopealla aikataululla. 

Tehtävä edellyttää vähintään teknillisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka- tai konetekniikan tutkintoa.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Porukkamme luotsina pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit ja elinympäristöt toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.  

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä työpäällikkö Ville Pohjankunnakseen, puh. 050 598 6101.

Hae tehtävään su 11.9.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!