Työmaapäällikkö teiden kunnossapitoon Kotkan alueurakkaan
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Etsimme porukkaamme

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ KOTKAN ALUEURAKKAAN

”Tällä porukalla sujuu kaikennäköiset urakat.” 

Oletko rehti ja määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä?Tule työmaapäälliköksi meille viemään kunnianhimoisia hankkeitamme maaliin – luovalla, mutta suunnitelmallisella otteella, tiiviin ja kannustavan yhteisön tuella.

Työmaapäällikkönä vastaat vaativan teiden ja katujen hoitourakan johtamisesta Kotkan alueurakassa. Ohjaat urakan päivittäistä työskentelyä ja yhteistyötä aliurakoitsijoiden kanssa. Järjestelmällisellä ja määrätietoisella työskentelyotteellasi varmistat töiden sopimuksenmukaisen ja laadukkaan toteutuksen. Töiden turvallinen toteutus on meille tärkeä prioriteetti ja esimerkillisellä asenteellasi saat kaikki sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Vastaat urakan taloudellisesta ohjaamisesta yhdessä työpäällikön kanssa ja kartoitat lisätyömahdollisuuksia. Teet tiivistä yhteistyötä tilaajan edustajien kanssa ja olet mukana urakan viestinnässä. Osana tehtävääsi vastaat myös esimerkiksi työmaahankintojen tekemisestä. Tässä tehtävässä pääset aitiopaikalle käynnistämään urakkaa uudella maanteiden hoidon urakoinnin toimintamallilla.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä onnistut, kun sinulla on vahvaa kokemusta työmaan työsuunnittelusta ja kustannusten hallinnasta, järjestelmällinen työskentelyote sekä hyvät esimiestaidot. Pystyt toimimaan nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä ja kommunikoit sujuvasti niin tilaajan kuin tienkäyttäjien kanssa. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme alan muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hyödynnät sujuvasti erilaisia järjestelmiä.

Tehtävä edellyttää vähintään kolmen vuoden kokemusta maanteiden tai katujen ympärivuotisesta hoidosta sekä vähintään teknillisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimaista tai ulkomaista yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, tai konetekniikan tai liikennealan tutkintoa. Päivystysvalmius ja B-ajokortti urakka-alueella liikkumiseen ovat tehtävässä olennaisia.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Porukkamme luotsina pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Jos haluat kuulla lisää tehtävistä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä työpäällikkö Antti Vidgreniin, puh. 050 390 1624.

Hae tehtävään 5.4.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352364
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Vidgren
  • Puhelin: 050 390 1624
  • Sijainti: Kotka