(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö teiden kunnossapitoon Joensuuhun
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Haemme Joensuuhun

Työmaapäällikköä infrapalveluiden kunnossapitoon

Toimit Joensuun kaupungin alueurakan kunnossapidon työmaapäällikkönä. Vastaat urakka-alueen yleisten alueiden hoidon ja kunnossapidon työnjohdosta, aliurakoitsijoiden työsuorituksien sopimuksenmukaisuudesta sekä hoidon ja kunnossapidon laadusta. Vastuullesi kuuluu myös alueurakan taloudesta ja työturvallisuudesta huolehtiminen.

Etsimme

Hakemamme henkilö on jämäkkä ja vastuuntuntoinen. Omaat hyvät vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot, ja olet aidosti kiinnostunut laadusta ja työturvallisuudesta. Haluat kehittyä työssäsi ja vastata haasteisiin. Sinulla on

  • kokemusta katujen tai teiden ympärivuotisesta kunnossapitotehtävistä vähintään 3 vuotta.
  • tekninen koulutus (insinööri tai rakennusmestari)
  • hyvät projektinhallintataidot
  • nykyaikainen IT-osaaminen

Edellytämme päivystysvalmiutta sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Juha Kivinen, puh. 040 357 0846.