(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö Tampereen raitiotien kunnossapitoallianssiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Etsimme Tampereelle

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ RAITIOTIEN KUNNOSSAPITOALLIANSSIIN

”Rakenna liikenteen solmukohtia, joista pääsee aina perille.”

Oletko kiinnostunut raitioteiden rakentamisesta ja niiden kunnossapidosta ja etsit seuraavaa askelta urallasi? Tule varmistamaan kanssamme Tampereen uuden ylpeydenaiheen sujuva toiminta.

Etsimme nyt Tampereen raitiotien ylläpitovaiheeseen työmaapäällikköä varmistamaan raitiotien kunnossapidon ja sujuvan toiminnan. Hallinnoit kunnossapitovaiheen kokonaisuutta huolehtien kunnossapitotoimenpiteiden aikataulutuksesta, toimintaohjeiden laadinnan yhteensovituksesta sekä kunnossapitorajojen määrittelystä. Varmistat töiden etenemisen suunnitellusti ja tavoitteidemme mukaisesti ja seuraat aktiivisesti riskejä ja poikkeamia. Alihankintaan liittyvä kokonaisuus on tärkeä osa tehtävääsi, ja huolehdit alihankinnan suunnittelusta, kilpailutuksista sekä sopimusasioista. Olet keskeisessä asemassa kunnossapitovaiheen johtamisjärjestelmän laadinnassa. Toimit esimiehenä kunnossapitovaiheen tiimille ja osallistut tarvittaessa myös työnjohdon päivystysvuorojen tekemiseen keväästä 2021 alkaen ratikan aloitettua koeliikennöinnin. 

Allianssi on parhaillaan kehitysvaiheessa, joten tässä tehtävässä pääset osana allianssin projekti- ja johtoryhmiä aidosti vaikuttamaan kunnossapitovaiheen toimintamalleihin ja laatimaan parhaita käytäntöjä.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä monipuolisessa tehtävässä onnistut vahvoilla neuvottelutaidoilla, järjestelmällisellä työskentelyotteella ja kyvyllä omaksua nopeasti uutta ja sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on sopimusten- ja riskienhallinnan sekä alihankinnan osaamista, ja hahmotat niin ison kokonaisuuden kuin asioiden välisiä yhteyksiä. Esimiehenä olet reilu ja tasapuolinen. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja esimiehenä näytät mallia työturvallisuuteen sitoutumisessa.

Parhaat valmiudet tehtävässä menestymiseen luo aiempi kokemus katujen ja teiden kunnossapidosta. Myös aiempi kokemus ratarakenteista tai niiden kunnossapidosta sekä väylien rakentamisesta tukevat tehtävässä menestymistä. Tärkeintä on kuitenkin kyky omaksua nopeasti uutta ja soveltaa osaamistaan laajasti. Sujuvat tietotekniset taidot ovat tehtävässä tarpeen, sillä työmaapäällikkönä opastat ja valvot yhteistyökumppaneita raitiotien kunnossapitoon liittyvien järjestelmien käytössä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö- tai konetekniikan, liikennealan tai tuotantotalouden tutkintoa. 

Miksi YIT

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä, soita työpäällikkö Lauri Häkkiselle, puh. 050 382 0025.

Jätä hakemus keskiviikkoon 25.11. mennessä oheisen linkin kautta. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.