(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö, Savo-Karjalan infrahankkeet
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme työmaapäällikköä Savo-Karjalan infrahankkeisiin.

Mitä tarjoamme

Etsimme joukkoomme motivoitunutta tiimipelaajaa työmaapäälliköksi Savo-Karjala alueelle. Tässä tehtävässä sinulla on ensisijaisesti vastuu projektien toteutuksista varmistaen, että projektien suunnittelu, eteneminen, aikataulutus, budjetti, hankintojen tekeminen, raportointi, laskutus ja laajuusvaatimukset täyttyvät. Pääset osallistumaan ja ohjaamaan projektien resursointia yhdessä työpäällikön kanssa. Lisäksi vastaat laadunvarmistuksesta, poikkeamien raportoinnista ja korjaamisesta sekä lisä- ja muutostöiden tunnistamisesta ja osallistut niihin liittyvään myyntityöhön.

Työmaapäällikkönä toimit myös esimiehenä, jolloin vastaat oman henkilöstön rekrytoinnista, perehdyttämisestä, työhyvinvoinnista, työkyvystä, työsuhteen elinkaaren hallinnasta sekä osaamisen kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu myös muun muassa laadun, työturvallisuuden ja ympäristölainsäädännön noudattaminen sekä työntekijöitä koskevien velvoitteiden valvominen. Olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen sekä aktiivinen sidosryhmäviestintä projektien etenemisestä (esim. työmaakokouksissa) on myös olennainen osa arjen työtehtäviä.

Työmaapäällikön tehtävä tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen tehtäväkentän, joka avaa omien intressiesi mukaan mahdollisuuden urakehitykseen Destialla. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa tehdään rehtiä työtä positiivisella meiningillä.

Toimipisteesi sijaitsee halujesi mukaan joko Joensuussa tai Kuopiossa. Työ on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa. Olet koulutukseltasi rakennusmestari, amk-insinööri, DI tai pitkän linjan työnjohtaja. Odotamme sinulta projektinhallintaosaamista, talousosaamista, asiakaslähtöisyyttä sekä hyvää yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoa. Aiempi kokemus tarjouslaskennasta katsotaan eduksi. Edellytämme matkustusvalmiutta sekä oman auton käyttöä.

Haluaisitko liittyä osaksi voittavaa joukkuettamme?

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Antti Aholainen, 050 569 9039 (torstaisin klo 8-10) tai antti.aholainen@destia.fi

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Huomioithan, että paikkoja voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, hieronta-, hammashoito- ja kulttuurietu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Kuopio, Joensuu