Työmaapäällikkö sähköverkkoprojekteihin – Netel Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020
Asiakasyrityksemme Netel hakee Länsi-Uudellemaalle työmaapäällikköä vastaamaan yrityksen sähkönjakeluverkkoprojekteista. Tehtävässä pääset hyödyntämään sähköalan korkeakoulututkintoasi vakaassa sähkö -ja tietoliikenneverkkojen rakentamisalan yrityksessä. Tämä tehtävä tarjoaa vastuuta, monipuolisia -sekä mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden päästä rakentamaan uraa innovatiivisessa yrityksessä. Tutustu alla tehtävään tarkemmin ja hae jo tänään!
KUVAUS
Työmaapäällikkönä vastaat vastuullasi olevista sähkönjakeluprojekteista aina suunnittelusta luovutukseen asti. Työsi alkaa jo projektin suunnitteluvaiheen koordinoinnista, mutta valtaosa käytännön työtehtävistäsi tulee olemaan eri kumppanien ja työryhmien työn johtamista Tammisaaren ympäristössä sijaitsevilla työmailla. Sinulla on työviikon aikana halutessasi mahdollista hyödyntää Tammisaaressa sijaitsevaa kenttäasuntoa. Toiminta-alue on paljolti ruotsinkielistä, joten työkielenäsi tulee usein olemaan ruotsi - joskin jo alustavalla sujuvuudellakin tulee pärjäämään. Työsuhteen alussa tulet saamaan kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen pääset nopeasti itsenäisesti johtamaan vastuullasi olevia projekteja. Tehtävä soveltuu siis myös uraansa aloittaville tekijöille.

Tarjoamme


* Monipuolisia työtehtäviä Länsi-Uudellamaalla. Tässä tehtävässä päivät muistuttavat harvoin toisiaan ja tehtäväkentän kirjo on todella laaja.
* Vaihtoehdon hyödyntää Tammisaaressa sijaitsevaa kenttäasuntoa työviikon aikana.
* Mahdollisuuden työllistyä suoraan Netelille 12kk:n määräaikaisuuden jälkeen.
* Tilaisuuden rakentaa uraa monikansallisessa, vakaassa, kasvavassa yrityksessä. Yrityksessä on neljä eri toiminta-alaa, jotka tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja uratulevaisuudelle.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektien ohjaus -, valvonta -ja johtamistehtävät
* Aikataulujen, laadun ja taloudenpidon seuranta
* Yhteistyö ulkoisten sidosryhmien kanssa
* Omien työryhmien töiden johtaminen työmailla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva alan tutkinto, esimerkiksi korkeakoulututkinto sähkövoimatekniikasta
* Kokemusta sähköverkkojen asennustöistä
* Jokseenkin sujuva suomen -sekä ruotsin kieli
* B-ajokortti ja oma auto


Eduksi katsomme Trimble NIS -osaamisen sekä kokemuksen projektien johtamisesta.

Etsimämme henkilö on


* Rohkea - tässä työssä tarvitaan itsevarmuutta toimia myös yllättävämmissäkin tilanteissa
* Itsenäinen - organisaatiolta saa tukea, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä nojata ennen kaikkea omaan osaamiseen.
* Hyvä kommunikoimaan - eri sidosryhmien kanssa asiointi on keskeisessä osassa tätä tehtävä, joten hyvät viestintätaidot - niin suomeksi kuin ruotsiksikin - ovat välttämättömyys tehtävässä menestymisen kannalta.


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaikainen, 12kk:n määräaikaisuus - tavoitteena kuitenkin löytää tekijä, joka menestyy tehtävässä niin hyvin, että määräaikaisuuden päätteeksi voitaisiin rekrytoida suoraan asiakasyritykselle.
* Sijainti: Länsi-Uusimaa (Tammisaari + 50km-säde)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Netelin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Netel Oy Netel Oy on valtakunnallinen tietoliikenneverkkojen sekä uusiutuvan energian ja energian siirron projektinjohtotalo. Netel-konsernissa on noin 400 työntekijää 25 eri toimistossa Pohjoismaissa sekä 1400 kokoaikaista alihankkijaa. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 153 miljoonaa euroa. Netel Oy käsittää neljä liiketoiminta-aluetta: kiinteä tietoliikenne- ja sähköverkot sekä matkapuhelinverkot, pientyöt ja ylläpito.

Netelin sähköverkot -yksikkö vastaa sähkön jakelu -ja siirtoverkkojen kokonaisvaltaisesta projektinjohtamisesta ja palveluiden tuottamisesta asiakkaalle, pitäen sisällään muun muassa sähkönjakeluverkkojen suunnittelun, materiaalihankinnat, asennukset ja ylläpidon.

Netel Oy - Innovaattori, edelläkävijä ja raja-aitojen kaataja.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1359476
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raasepori