(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö Riihimäki, Helsinki, Kouvola, Tampere ja Oulu
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme työmaapäällikköä rakentamisen liiketoimintaan sähkörakentamisen yksikköön, jonka vastuulla on radan sähkörata- ja vahvavirtatöiden työnjohtotehtävät. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on n. 180 henkilöä. Toimipaikkasi on Riihimäki, mutta työskentelet koko Suomen alueella.

Vastaat rautateiden sähkörata- ja vahvavirtatöiden rakentamisprojekteista tai projektisuunnitelmassa määrätystä työkokonaisuudesta projektipäällikön alaisuudessa.

Tehtäviäsi ovat mm. projektien tarjouslaskenta, projektien läpivienti ja asiakkaalle luovutus. Osallistut myös projektisi laadunvalvontaan, talouden seurantaan ja luovutusdokumenttien laadintaan. Työalueena on koko Suomi.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi sähköteknikon tai sähköinsinöörin koulutus.

Kokemus sähkörata- ja vahvavirtatöiden projekti -toiminnasta katsotaan eduksi. Hallitset hyvin tietotekniikan yleisimmät sovellukset, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tarvitset tehtävässä myös yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä organisointikykyä. Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja valmiutta jatkuvaan matkustamiseen sekä vaihteleviin työaikoihin.

Tehtävän terveysvaatimukset ovat Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) mukaiset. (Ratatyön liikenneturvallisuudesta vastaaminen).

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Mika Keronen, puh 040 8634 663 tai tai sähköpostitse mika.keronen@vr.fi ma 12.2. klo 12-15 ja ma 19.2. klo 12-15.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.