(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö, ratapalvelut
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme työmaapäällikköitä Destian ratapalveluihin.

Mitä tarjoamme

Etsimme joukkoomme motivoitunutta tiimipelaajaa työmaapäälliköksi radan rakentamiseen. Tässä tehtävässä sinulla on ensisijaisesti vastuu projektien toteutuksista varmistaen, että projektien suunnittelu, eteneminen, aikataulutus, budjetti, hankintojen tekeminen, raportointi, laskutus ja laajuusvaatimukset täyttyvät. Pääset osallistumaan ja ohjaamaan projektien resursointia yhdessä työpäällikön kanssa. Lisäksi vastaat laadunvarmistuksesta, poikkeamien raportoinnista ja korjaamisesta sekä lisä- ja muutostöiden tunnistamisesta ja osallistut niihin liittyvään myyntityöhön.

Työmaapäällikkönä toimit myös esimiehenä, jolloin vastaat oman henkilöstön rekrytoinnista, perehdyttämisestä, työhyvinvoinnista, työkyvystä, työsuhteen elinkaaren hallinnasta sekä osaamisen kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu myös muun muassa laadun, työturvallisuuden ja ympäristölainsäädännön noudattaminen sekä työntekijöitä koskevien velvoitteiden valvominen. Olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen sekä aktiivinen sidosryhmäviestintä projektien etenemisestä (esim. työmaakokouksissa) on myös olennainen osa arjen työtehtäviä.

Työmaapäällikön tehtävä tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen tehtäväkentän, joka avaa omien intressiesi mukaan mahdollisuuden urakehitykseen Destialla. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa tehdään rehtiä työtä positiivisella meiningillä.

Työmaamme sijaitsevat ympäri Suomea, joten toimipisteesi on neuvoteltavissa halujesi mukaan. Työ on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka osaa myös työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi amk-insinööri, teknikko tai diplomi-insinööri.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ratatyöstä. Monipuolinen osaaminen rautatietekniikasta katsotaan eduksi. Odotamme sinulta myös aiempaa kokemusta projektinhallinnasta, talousosaamista, asiakaslähtöisyyttä sekä hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kaupunkirakentamisesta. Voit olla joko nuori tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi henkilö, perehdytämme ja autamme sinua tehtävässäsi. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta sekä työturvallisuuskorttia, ensiapu- ja ratatyöturvallisuuspätevyyksiä. Katsomme päällysrakennepätevyyden eduksi. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa!

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa Kari Nevala, kari.nevala@destia.fi tai 040 9000 663 (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse). 

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Huomioithan, että paikkoja voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Suomi