(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö Ouluun
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Sundström Ab Oy on vanha perheyhtiö, jolla on viime vuosina ollut hyvä kasvu. Työllistämme nykyään noin 120 ihmistä, ja liikevaihtomme on yli 65 miljoonaa euroa. Toiminta-alojamme ovat maanrakennus, radan-
rakennus, asfaltointi, kuljetus, salaojitus ja murskaus.


Haemme nyt maanrakennusalalla toimivalle asiakkaallemme Ouluun


TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta rakennusalan työnjohtotehtävistä tai vastaavasta roolista. Kykenet ottamaan vastuun yrityksemme Oulun alueen työmaaprojekteista itsenäisesti ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.


Työmaapäällikkönä pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti ja vastaat muun muassa projektien taloudesta, turvallisuudesta ja aikatauluista. Osallistut rakennusprojektien suunnitteluun ja toteutukseen sekä materiaalien ja palveluiden hankintoihin yhdessä johdon kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat myös laaduntarkastus ja dokumentointi, asiakaskontaktit sekä henkilöstön ja koneiden resurssisuunnittelu.


Onnistut tehtävässä oma-aloitteisen, joustavan ja tehokkaan työotteesi ansiosta. Vauhdikkaat työpäivät motivoivat sinua ja olet valmis matkustamaan lähialueiden työmaille, joista olet vastuussa. Olet hyvä organisoimaan asiat niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa sekä ansaitset asiakkaiden luottamuksen sujuvalla yhteistyöllä. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia, sujuvia it-taitoja ja suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja vastuullisen työn yrityksessä, joka tähtää jatkuvaan kasvuun. Sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi ja kasvaa kanssamme mukavassa työympäristössä ja osaavassa tiimissä. kilpailukykyisen palkan lisäksi yrityksen henkilöstöedut käyttöösi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröitymällä hakijaksi manpower.fi -sivustolla ja liittämällä mukaan CV ja hakemuskirje palkkatoiveineen. Haku päättyy 10.5.2020, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Mari Alahuhtala numerossa 040 652 8481

Tervetuloa töihin!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.