(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alue
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme työmaapäällikköä Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueelle maa- ja kalliopalveluihin.

Mitä tarjoamme

Etsimme joukkoomme motivoitunutta tiimipelaajaa työmaapäälliköksi kunnallistekniikka-, maanrakennus- ja betonipuolelle. Tässä tehtävässä sinulla on ensisijaisesti vastuu projektien toteutuksista varmistaen, että projektien suunnittelu, eteneminen, aikataulutus, budjetti, hankintojen tekeminen, raportointi, laskutus ja laajuusvaatimukset täyttyvät. Pääset osallistumaan ja ohjaamaan projektien resursointia yhdessä työpäällikön kanssa. Lisäksi vastaat laadunvarmistuksesta, poikkeamien raportoinnista ja korjaamisesta sekä lisä- ja muutostöiden tunnistamisesta ja osallistut niihin liittyvään myyntityöhön.

Työmaapäällikkönä toimit myös esimiehenä, jolloin vastaat oman henkilöstön rekrytoinnista, perehdyttämisestä, työhyvinvoinnista, työkyvystä, työsuhteen elinkaaren hallinnasta sekä osaamisen kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu myös muun muassa laadun, työturvallisuuden ja ympäristölainsäädännön noudattaminen sekä työntekijöitä koskevien velvoitteiden valvominen. Olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen sekä aktiivinen sidosryhmäviestintä projektien etenemisestä (esim. työmaakokouksissa) on myös olennainen osa arjen työtehtäviä.

Työmaapäällikön tehtävä tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen tehtäväkentän. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa tehdään rehtiä työtä positiivisella meiningillä.

Kiinteä toimipisteesi sijaitsee joko Lappeenrannassa, Imatralla, Kouvolassa tai Kotkassa.Työ on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa. Olet koulutukseltasi rakennusmestari, amk-insinööri, DI tai pitkän linjan työnjohtaja. Työnluonne edellyttää myös alan ammattipätevyyksiä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Petteri Multanen, 040 584 9288 tai petteri.multanen@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Lappeenranta, Imatra, Kouvola, Kotka