(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö, Kiuruveden alueurakka
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Haluatko liittyä rakentamaan huomisen infraa?

Haemme työmaapäällikköä Kiuruveden alueurakkaan kunnossapitopalveluihin.

Mitä tarjoamme?

Etsimme joukkoomme motivoitunutta tiimipelaajaa työmaapäälliköksi Kiuruveden alueurakkaan. Tässä tehtävässä sinulla on ensisijaisesti vastuu projektien toteutuksista varmistaen, että projektien suunnittelu, eteneminen, aikataulutus, budjetti, hankintojen tekeminen, raportointi, laskutus ja laajuusvaatimukset täyttyvät. Pääset osallistumaan ja ohjaamaan projektien resursointia yhdessä työpäällikön kanssa. Lisäksi vastaat laadunvarmistuksesta, poikkeamien raportoinnista ja korjaamisesta sekä lisä- ja muutostöiden tunnistamisesta ja osallistut niihin liittyvään myyntityöhön.

Työtehtäviin kuuluu myös muun muassa laadun, työturvallisuuden ja ympäristölainsäädännön noudattaminen sekä työntekijöitä koskevien velvoitteiden valvominen. Olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen sekä aktiivinen sidosryhmäviestintä projektien etenemisestä (esim. työmaakokouksissa) on myös olennainen osa arjen työtehtäviä.

Työmaapäällikön tehtävä tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen tehtäväkentän. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa tehdään rehtiä työtä positiivisella meiningillä.

Toimipisteesi sijaitsee Kiuruvedellä. Työsuhteen luonne on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta vähintään teknillisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimainen tai ulkomainen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö-, konetekniikan tai liikennealan tutkintoa. Edellytämme myös Suomen olosuhteita vastaavaa maanteiden tai katujen ympärivuotista hoitokokemusta vähintään 1 vuoden. 

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa.

Hannu kertoo lisää työtehtävistä ja työskentelystä Destialla

Voit olla yhteydessä työpäällikkö Hannu Lukkariin, 040 027 3546 (arkisin 8-15) tai hannu.lukkari@destia.fi, hän kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.

Haku alkaa 7. toukokuuta 2020 ja päättyy 28. toukokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen 


Työsuhde-edut

  •  Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut