Työmaapäällikkö, Katu-, alue- ja väylärakentaminen
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Liity mukaan rakentamaan huomisen infraa!

Haemme Väyläpalveluihin työmaapäällikköä Pirkanmaalle sekä Kanta- ja Päijät-Hämeeseen katu-, alue- ja väylärakentamisen hankkeisiin.

Mitä tarjoamme

Työmaapäällikkönä vastaat oman projektisi teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta, aikataulujen suunnittelusta sekä operatiivisen työn toteutuksesta ja ohjauksesta. Osallistut aktiivisesti asiakastyöhön ja pääset osallistumaan ja ohjaamaan projektien resursointia yhdessä työpäällikön sekä työnjohtajien kanssa.

Aluksi osallistut tarjottavien kohteiden tarjouslaskentaan ja työnsuunnitteluun. Toteutukseen siirtyvissä hankkeissa käyt hankkeen aikataulua sekä kustannuksia kokonaisuudessaan läpi viikoittain. Tehtävään sisältyy yhteiset palaverit työmaahenkilöstön sekä aliurakoitsijoiden kanssa, jotta toteutuksen aikataulut saadaan yhteensovitettua kaikkien osapuolien kesken. Vastaat laadunvarmistuksesta, poikkeamien raportoinnista ja korjaamisesta sekä lisä- ja muutostöiden tunnistamisesta. Tärkein tehtäväsi on poistaa esteet työn edistymisen tieltä, jotta projektin työtä on mahdollista viedä eteenpäin.

Työmaapäällikkönä toimit myös esihenkilönä johtamislupauksemme mukaisesti ja vastaat  oman henkilöstösi perehdyttämisestä, työhyvinvoinnista, työkyvystä, työsuhteen elinkaaren hallinnasta sekä tuet heidän osaamisensa kehittämistä. 

Destia on infra-alan inhimillinen ja rehti työpaikka, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. Yhdessä sinun kanssasi varmistamme, että tehtäväsi ovat yhteensopivia oman osaamisesi ja mielenkiintojesi kanssa ja pääset työskentelemään ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, missä koko infran elinkaari löytyy saman katon alta. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi kasvaessa.

Meillä pääset osallistumaan monipuolisiin hankkeisiin Hämeen alueella, joissa saat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallasi uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä projekteissa. Lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun erityisosaamisesi sekä uratoiveidesi perusteella.

Työsuhde on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee joko Pirkkalassa, Hämeenlinnassa tai Lahdessa.

Mitä odotamme

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Tehtävässä menestymisen pohjana sinulla on suoritettuna rakennusmestarin/rakennusinsinöörin ja/tai DI-tutkinto. Odotamme sinulta myös vähintään viisi (5) vuotta työkokemusta työmaapäällikön tehtävistä väylä- ja katurakentamisessa, jonka kautta sinulle on jo syntynyt jo hyvä käsitys, miksi projektinhallinta on tärkeää ja mikä suunnittelun sekä rakentamisen tiiviin yhteistyön merkityksellisyys tässä kokonaisuudessa on.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Osaaminen kustannuslaskennasta ja kokemus tietomallihankkeista katsotaan eduksi.

Arvostamme erityisesti asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tueksesi saat koko Destian välittävän ja osaavan henkilöstön.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään työpäällikkö Asko Markoff, 040 020 7211 tai asko.markoff@destia.fi sekä yksikön johtaja Pekka Nissinen, 040 559 9823 tai pekka.nissinen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.


Henkilöstöedut

Työstä palautumiseksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
 • työsuhdepyöräetu
Sijainti: Pirkkala, Hämeenlinna, Lahti

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1551070
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Hämeenlinna