(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö kaivosalan projektiin Kittilään (komennus)
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme asiakkaallemme työmaapäällikköä noin 1,5 vuotta kestävään kaivosalan projektiin Kittilään. Asiakkaamme on arvostettu konsultointi- ja suunnitteluyritys, joka tekee projekteja myös kansainvälisesti.

Työmaapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti rakennustyömaan päivittäisten tehtävien ja suunnitelmien etenemisestä ja onnistumisesta. Työtehtäviä ovat mm. johtaa rakennustyömaatiimiä, kommunikoida eri sidosryhmien (mm. asiakas, aliurakoitsijat, tavaran toimittajat) välillä ja varmistaa omalla panoksella sekä työntekijöiden että alihankkijoiden turvallinen työskentely työmaalla. Työmaapäällikön alaisena toimii n. 10 valvojaa.

Toivomme hakijalta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. rakennusinsinööri/-mestari
  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä työmaapäällikkönä tai työmaavalvojana
  • Kokemusta ja ymmärrystä projektien suunnitteluprosessista ja dokumentoinnista
  • Kiitettävää suomen ja englannin kielen taitoa

Etsimällemme henkilölle turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat itsestäänselvyys. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät työntekijöiden luottamuksen tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin erilaiset ohjelmat ja järjestelmät. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Teemu Runsas p. 040 836 8895