(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö infrapalveluiden kunnossapitoon
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2018

Haemme Mikkeliin

Työmaapäällikköä infrapalveluiden kunnossapitoon

Toimit Mikkelin kaupungin alueurakan kunnossapidon työmaapäällikkönä. Vastaat urakka-alueen yleisten alueiden ja kiinteistöjen hoidon ja kunnossapidon työnjohdosta, aliurakoitsijoiden työsuorituksien sopimuksenmukaisuudesta sekä hoidon ja kunnossapidon laadusta. Vastuullesi kuuluu myös alueurakan taloudesta ja työturvallisuudesta huolehtiminen.

Etsimme

Hakemamme henkilö on jämäkkä ja vastuuntuntoinen. Omaat hyvät vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot, ja olet aidosti kiinnostunut laadusta ja työturvallisuudesta. Haluat kehittyä työssäsi ja vastata haasteisiin. Sinulla on

  • kokemusta vastaavasta työstä vähintään 3 vuotta
  • tekninen koulutus (vähintään rakennusmestari)
  • hyvät projektinhallintataidot
  • nykyaikainen IT-osaaminen

Edellytämme päivystysvalmiutta sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Juha Kivinen, puh. 040 357 0846.

Jätä hakemuksesi 23.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.