(Poistunut julkaisusta)

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ Helsinkiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Meritaito Oy

Meritaito on yksi Itämeren alueen johtavista vesialueiden kehittäjistä ja korkeaan teknologiaan perustuvien palvelujen tarjoajista. Tuotamme korkealaatuisia palveluja ja älykkäitä ratkaisuja vesialueiden kestävän käytön edistämiseksi.

Palvelutarjontamme sisältää kattavan väylänpidon ja merenmittauksen tuotevalikoiman, joka on suunniteltu edistämään vesillä liikkumisen sujuvuutta ja ympäristöturvallisuutta. Olemme erikoistuneet vesiväylien hoitoon ja suunnitteluun, kanavien käyttöön ja kunnossapitoon, merenmittaukseen, öljyntorjuntaan, vesirakentamiseen ja rakennuttamiseen sekä muoviputkiviittojen ja poijujen valmistamiseen.

Haemme nyt

Työmaapäälliköitä Helsinkiin 

Sinulla on joko peruskoulutuksena rakennusinsinöörin/rakennusmestarin tutkinto tai vastaava rakennustekninen koulutus sekä 5 vuoden kokemus alalta. Pidämme tärkeänä hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä arvostamme jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta.

Henkilönä olet työhön tarttuva ja tuloshakuisen asenteen omaava, avoin ja helposti lähestyttävä. Olet innostava ja saat joukkueesi toimimaan vastuullisesti ja tuloksellisesti myös haastavissa olosuhteissa, jokaisen tekijän vahvuudet huomioiden ja hyödyntäen. Olet päätöksentekokykyinen ja noudatat yrityksen strategiaa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän toimialan näköalapaikalla. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit.

Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Työmaapäälliköltä edellytämme:

  • Esimiestaitoa 
  • Asiakaspalvelutaitoja 
  • Kykyä toimia tiukan aikataulun mukaan 
  • Ongelmien ratkaisutaitoja ja organisointiosaamista 
  • Työturvallisuuden tinkimätöntä hallintaa 
  • Ruotsin (Turku) ja/tai Englannin kielitaitoa 
  • Ajankohtainen IT-osaaminen

Eduksi katsomme: 

  • Kokemuksen meri infran rakentamisesta 

Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.amiko.fi kautta.

Haastattelut ovat jo käynnissä ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Mirva Sulasalmi p. 050 313 4780