(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt Helsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme työmaapäällikköä.


Työmaapäällikkönä vastaat rakennusprojektien toteutuksen ennakkosuunnittelusta, työmaavaiheen johtamisesta ja koordinoimisesta. Keskeisiin tehtäväalueisiisi kuuluvat rakentamispalvelujen hankkiminen ja johtaminen osaurakoina oman työmaajohdon avulla. Vastaat lisäksi työmaatoteutuksen suunnittelusta ja valmistelusta yhteistyössä hankinnan ja työpäällikön kanssa. Rakennusvaiheen osaurakoiden ennakkosuunnittelu, koordinoiminen sekä tuotantotehokkuuden parantaminen yhteistyössä alihankkijoiden kanssa kuuluvat myöskin vastuualueeseesi.


Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä useamman vuoden kokemusta rakentamisen johtamisesta tai rakennuttamisen tehtävistä.


Työtehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ymmärrystä rakentamisprosesseista, hyvää tuntemusta keskeisistä urakkamuodoista ja rakennushankkeen johtamisesta sekä rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat myös edellytys sujuvaan työskentelyyn muun työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa.


Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.