(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikko, energiaverkot
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme työmaapäällikköä Lahteen sähkönjakeluverkon ja ulkovalaistusverkon rakentamis- ja kunnossapitoprojekteille. 

Mitä tarjoamme?

Etsimme joukkoomme motivoitunutta tiimipelaajaa työmaapäälliköksi sähkönjakeluverkon ja ulkovalaistusverkon rakentamis- ja kunnossapitoprojekteille. Tässä tehtävässä sinulla on ensisijaisesti vastuu projektien toteutuksista varmistaen, että projektien suunnittelu, eteneminen, aikataulutus, budjetti, hankintojen tekeminen, raportointi, laskutus ja laajuusvaatimukset täyttyvät. Pääset osallistumaan ja ohjaamaan projektien resursointia yhdessä työpäällikön kanssa. Lisäksi vastaat laadunvarmistuksesta, poikkeamien raportoinnista ja korjaamisesta sekä lisä- ja muutostöiden tunnistamisesta ja osallistut niihin liittyvään myyntityöhön.

Työmaapäällikkönä toimit myös esimiehenä, jolloin vastaat oman henkilöstön rekrytoinnista, perehdyttämisestä, työhyvinvoinnista, työkyvystä, työsuhteen elinkaaren hallinnasta sekä osaamisen kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu myös muun muassa laadun, työturvallisuuden ja ympäristölainsäädännön noudattaminen sekä työntekijöitä koskevien velvoitteiden valvominen. Olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen sekä aktiivinen sidosryhmäviestintä projektien etenemisestä (esim. työmaakokouksissa) on myös olennainen osa arjen työtehtäviä.

Työmaapäällikön tehtävä tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen tehtäväkentän. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa tehdään rehtiä työtä positiivisella meiningillä.

Kiinteä toimipisteesi sijaitsee Lahdessa.Työ on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme?

Odotamme, että olet sähköalan insinööri, teknikko tai diplomi-insinööri. Arvostamme ennen kaikkea ihmisiä, jotka jakavat kanssamme yhteiset arvomme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen). Toivomme myös sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä oppimishalua ja yhteistyökykyä. Edellytämme useamman vuoden kokemusta jakeluverkon projektien hoitamisesta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Mikko Sivonen, 040 664 5431 tai mikko.sivonen@destia.fi

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.

Haku alkaa 22. toukokuuta 2020 ja päättyy 10. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut