(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäällikkö, energiainfra
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haemme työmaapäällikköä Keski-Suomen alueelle energiainfran projekteihin. Työmaapäällikkönä vastaat tievalaistuksen projektien teknisestä ja taloudellisesta toteuttamisesta sekä esimiestyöstä. Toimipaikkasi voi sijaita Lahdessa tai Jyväskylässä, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta koko Suomen alueella.

Energiainfrassa toteutamme sähköverkkojen (110 kV / 20 kV / o,4 kV) asennus- ja huoltotöitä verkkoyhtiöille sekä valaistuksen- ja telematiikan asennus- ja huoltotöitä valtakunnallisesti niin valtion hallinnoimille tieosuuksille sekä kuin myös kaupungeille että kunnille.

Odotamme

Edellytämme sinulta sähkövoimatekniikan tai vastaavaa insinöörin (tai teknikon) tutkintoa sekä 5-10 vuoden kokemusta alalta. Pidämme tärkeänä hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä arvostamme jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta.

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän toimialan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Hannu Takala puhelimitse arkipäivisin klo 15-16 välisenä aikana puh. 0400 174 400 tai sähköpostilla hannu.takala@destia.fi

Liity joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!