(Poistunut julkaisusta)

Työmaan yhteyspäällikkö
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Haemme asiakasyrityksellemme työmaan yhteyspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on teollisuus- ja rakennuspurun rautainen ammattilainen, joka hoitaa purkuprojektit aina suunnittelusta toteutukseen.

Työmaan yhteyspäällikkö vastaa purkutyökohteiden onnistuneesta läpiviennistä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Työnkuvaan kuuluvat mm. työmaan suunnittelu ja aikataulutus, yhteyden pito tilaajayrityksiin sekä sidosryhmiin, raportointi, dokumentointi ja lupa-asioiden hoitaminen.   

Arvostamme ensisijaisesti aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Haemme tehtävään energistä ja ulospäin suuntautunutta persoonaa, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja valmiutta liikkuvaan työhön Etelä-Suomen alueella.

Tarjoamme mahdollisuuden vastuullisiin työtehtäviin osana vakavaraista ja hyvämaineista sekä kasvavaa purkualan yritystä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Mikäli olet hakemamme työmaan yhteyspäällikkö, jätäthän hakemuksen palkkatoiveen kera verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Miia Vesanen, p. 050 463 2668, miia.vesanen(at)amiko.fi.