(Poistunut julkaisusta)

Työmaan talouskoordinaattori
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Fira on uuden ajan rakennusliike, jonka ihmiset luovat. Vuonna 2002 perustetussa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä 350 raudanlujaa ammattilaista. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme lisää tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Haemme työmaillemme uudis- ja korjauskohteisiin, erityisesti pääkaupunkiseudulle

Työmaan talouskoordinaattoria

Haluamme nyt löytää kasvumme tueksi työmaan talouskoordinaattorin huolehtimaan työmaainsinöörien tukena työmaiden kustannuksista.

Talouskoordinaattoreiden tehtävänä on auttaa työmaita niiden toiminnassa ja varmistaa, että työmaiden rahaliikenne on oikein kohdennettu ja prosessi toimii tehokkaasti. Työtä tehdään yrityksemme työmailla, pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Keskeisimmät työtehtävät:

  • Ostolaskujen tarkastus ja reklamointi tarvittaessa
  • Myyntilaskutus
  • Laskutuskoonnit projektinjohtourakoissa
  • Taloudellinen raportointi
  • Laskelmat urakoiden loppuselvityksiin
  • Talousjärjestelmien toimivuuden varmistus ja kehitys

Tässä tehtävässä tärkeintä on yrityskulttuuriimme sopiva palvelulähtöinen asenne sekä reipas ja jämäkkä työskentelyote. 

Kutsumme sinut mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja rakennettuun ympäristöön. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Fira ja Värväämö Oy löivät kättä päälle ja työskentelevät yhdessä kohti rakennusalan parempaa huomista. Lähetä CV  https://www.varvaamo.fi/tyopaikat/talouskoordinaattori-1-paikka/318052/ -linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi . Voit myös soittaa Sonjalle p. 040-508 5162. Ajalla 9.7.-27.7. kyselyihin vastaa Juho Palosaari (juho.palosaari@varvaamo.fi) tai p. 050-514 9958.