(Poistunut julkaisusta)

Työmaan remonttimies
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle

Remonttimiestä

Toimit rakennustyömaan remonttimiehenä ja tehtäviisi kuuluu mm. rakennustyömaan työnaikainen sähköistys, betonilankalämmintykset sekä hitsaustyöt. Pääsääntöisenä työskentelyalueena on pääkaupunkiseutu ja pääset liikkumaan työmaille ongelmitta. Työt alkavat mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

Etsimme

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta remonttimiehen tehtävistä sekä työkalujen ja pienten koneiden kunnossapidosta ja huollosta. Hitsausluokat katsotaan eduksi. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja pidät sovituista aikatauluista kiinni. Motivoituneelta hakijalta odotamme lisäksi:

  • sähköasentajan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä
  • yhteistyökykyä sekä taitoa työskennellä myös itsenäisesti
  • tarkkaa ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta

Tarjoamme

Tarjoamme töitä haastavissa kohteissa. YIT:llä keskitymme olemaan askeleen edellä ja luomaan laatua. Satsaamme avoimuuteen, vastuullisuuteen, yhteistyöhön ja tavoitteiden saavuttamiseen, hyvällä johtajuudella. Siksi työt valmistuvat, ihmiset viihtyvät ja vaihtoehtoja kehittymiselle riittää.

Lisätietoja tehtävistä antaa resurssipäällikkö Eija Rääpysjärvi, puh. 040 589 4615.

Jätä hakemuksesi 15.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi tarkemmin työhistoriastasi, osaamisestasi ja kehittymistoiveistasi. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.