(Poistunut julkaisusta)

Työmaan remonttimiehiä PK-seudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Värväämme töihin työmaan remonttimiehiä monipuolisiin tehtäviin korjausrakentamiskohteisiin PK-seudulle. Asiakasyrityksenä on nopeasti kasvava rakennusalan yritys, jossa on tekemisen meininki ja hyvä porukka. 

Monipuolisten rakennustöiden lisäksi tehtäviin kuuluu mm. työmaiden perustaminen ja työmaaparakkien valmistelvat työt, työmaiden sähköistykset ja valaistukset, työmaa-aitojen pystyttäminen ja muut tehtävät osaamisen mukaan. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä rakennusalan ammattilaiseksi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae jo tänään!

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaan remonttimies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00700 Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Arvioitu kesto 6 kk, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
-Oman auton käyttömahdollisuus
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

- Kalle Lindqvist, 040 167 6346, kalle.lindqvist@varvaamo.fi

- Sami Joulamo, 050 472 72 50, sami.joulamo@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.