Työmaamestari/työmaapäällikkö (sähkö)
NRC Group Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haluatko oppia uutta ja kasvaa sähkörakentamisen ammattilaiseksi? Etsimme nyt ympäri Suomen toteutettaville projekteille työmaapäälliköitä ja työmaamestareita vastaamaan sähkörakentamisen projektien toteuttamisesta.

Työkohteemme sijaitsevat tällä hetkellä esimerkiksi Keminmaalla, Oulussa, Kokkolassa, Turku-Uusikaupunki, Luumäki-Imatra, Tampere-Seinäjoki alueilla.

Rakennuskohteisiimme kuuluvat:

  • Kantaverkon sähköasematyöt
  • Rataverkon vahvavirtaurakat (mm. valaistus ja lumensulatusjärjestelmät)sähkörata- ja syöttöasematyöt rataverkolla
  • Rataverkon ohjaus- ja turvalaitejärjestelmien työt

Kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen voit sijoittua työmaamestarin tai työmaapäällikön tehtäviin projektin johdossa. Tulet toimimaan työnjohdollisena esimiehenä. Vastaat projektin työnjohtotehtävistä omalla vastuualueellasi varmistaen huolellisen ja kustannustehokkaan työnsuunnittelun sekä toteutuksen. Tulet myös osallistumaan projektin kustannus- ja aikatauluhallintaan, resurssienhallintaan sekä hankintoihin.

Työssä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta, kokemusta vastaavista työtehtävistä ja matkustusvalmiutta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun ja tiukkojen aikataulujen hallintaan. Kokemus infrarakentamisen tai rautateiden projekteista on eduksi. Edellytämme, että sinulla on vähintään B-luokan ajokortti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän sähkörakentamisen parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät sähköammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. 

Lisätietoja antaa resurssipäälliköt mika.keronen@nrcgroup.fi, puh 0408634663 ja jenni.alapukki@nrcgroup.fi, puh 0408645333

 

Haethan tehtävään pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 864 5333
Sijainti: Koko Suomi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot