(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari/päällikkö
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsimme sähköalan työmaamestaria tai työmaapäällikköä rakentamisen divisioonaan, sähkörakentamisen yksikköön. NRC Group Finland Oy sähkörakentamisen yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 180 henkilöä. 

Tehtäviisi kuuluvat rata- ja raitiotie rakentamiseen liittyvien teknisten järjestelmien, ratasähköistys, syöttöasemat, vahvavirtalaitteet sekä ohjaus- ja turvalaitteiden työmaan esimiestehtävät. Sijoittuminen tarkemmin eri tehtäviin arvioidaan kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan. Työ on komennustyötä, pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Työmaat voivat olla esimerkiksi Keravalla, Riihimäellä Tampereella tai Helsingin alueella.  

Odotamme työtehtävään sopivaa sähköteknistä koulutusta. Arvotamme yhteistyötaitoja, kokemusta raitioteiden, rautateiden ja maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä sekä sähkörata- ja vahvavirtatöistä.

Aiempi työkokemus vastaavista sähköalan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi. 

Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta vaihteleviin työaikoihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäälliköt Jenni Alapukki, puh. 0408645333 jenni.alapukki@nrcgroup.fi ja Mika Keronen, puh. 0408634663 mika.keronen@nrcgroup.fi


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • sähkötekninen koulutus
  • yhteistyötaidot

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 8634663 Sähköposti: mika.keronen@nrcgroup.fi Sijainti: Kerava, Riihimäki, Tampere, Helsinki