(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Työmaamestari 

Etsimme työmaamestaria NRC Group Finlandin radan kunnossapidon liiketoimintaan Itä-Suomeen ensisijaisena paikkana Kouvola. 

Työmaamestarina vastaat kunnossapitoprojektin työnjohdosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Tehtäviisi kuuluvat mm. työnsuunnittelu, työn toteutuksen ohjaaminen ja tarjouslaskenta. Tarkka tehtävänkuva muodostetaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. 

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja työkokemus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset työskentelemään Suomen rataverkolla rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Katsomme eduksesi työkokemuksen radan kunnossapito- tai rakentamistehtävistä, sekä työnjohdollisista tehtävistä. Edellytämme sinulta yhteistyökykyä, rehtiä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta tekniikkaa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää organisointikykyä, joustavuutta ja huolellisuutta. Tehtävä edellyttää myös hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta, mahdollisuutta vaihteleviin työaikoihin sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Aiempi kokemus ratatöistä sekä radanpidon turvallisuusohjeiden mukaiset työ- ja turvallisuuspätevyydet katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät NRC Group Finlandin kunnossapitoammattilaisten joukossa.

 

Haethan tehtävään pian, sillä haastattelun aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Vesa Voutilainen puhelimitse puh. 040 866 4889 tai sähköpostitse vesa.voutilainen@nrcgroup.fi. 

 

 

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Puhelin: 040 866 4889 Sähköposti: vesa.voutilainen@nrcgroup.fi Sijainti: Kouvola