Työmaamestari
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsimme ratatoimialalle työmaamestaria kunnossapidon liiketoimintaan Teollisuuuden ja infran erillishankkeiden yksikköön Pohjois-Suomeen. 

Työmaamestarina vastaat yksityisraide- ja erillishankkeiden projektien työnjohdosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Tehtäviisi kuluu projektien työmaamestarina toimiminen ja tarjouslaskenta. Tarkka tehtävänkuva muodostetaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Pohjois- Suomen alueella.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset matkustamaan Suomen rataverkolla ja työskentelemään rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Toivomme, että olet yhteistyötaitoinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä.   

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai vähintään kolmen vuoden työkokemus radan kunnossapito- tai rakentamistehtävistä. Edellytämme sinulta yhteistyökykyä, rehtiä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta tekniikkaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuuta, joustavuutta, huolellisuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta, mahdollisuutta vaihteleviin työaikoihin ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Työ on osin komennustyötä.

Aiempi kokemus ratatöistä sekä radanpidon turvallisuusohjeiden mukaiset työ- ja turvallisuuspätevyydet katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät NRC Group Finlandin kunnossapitoammattilaisten joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Petri Nevanperä puhelimitse puh. 040 86 47239 tai sähköpostitse petri.nevanpera@nrcgroup.fi tai Tuotantopäällikkö Johanna Wäre puh. 040 86 30085 sähköpostitse johanna.ware@nrcgroup.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352613
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka, Rakennusala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani, Kokkola, Oulu, Ylivieska
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Petri Nevanperä puhelimitse puh. 040 86 47239 tai sähköpostitse petri.nevanpera@nrcgroup.fi tai Tuotantopäällikkö Johanna Wäre puh. 040 86 30085 sähköpostitse johanna.ware@nrcgroup.fi.