(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on Varsinais-Suomalainen valtakunnallisesti toimiva uudisrakentamisen huippuosaaja. Etsimme heille Espoon työmaalle

TYÖMAAMESTARIA

Työnkuvaan kuuluu työmaan vetäminen sekä laadukkaan ja tehokkaan rakentamisen varmistaminen ja valvominen uudisrakennuskohteissa.
Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulla on rakennusalan koulutus esimerkiksi työmaainsinöörin tai rakennusmestarin, ahkera asenne ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Toimit osana pienehköä mutta tiivistä työyhteisöä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeät.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työilmapiirin sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä -Työmaamestari. Olemme kiinnostuneita kuulemaan, minkä kokoisista työmaakohteista sinulla on kokemusta. Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki p. 0207414852 (arkisin klo 9-16) tai inga.koivumaki@temp-team.fi