(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari / Työmaapäällikkö / Projekti-insinööri
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Työmaamestari/Työmaapäällikkö/Projekti-insinööri

Etsimme sähköalan työmaamestaria, työmaapäällikköä tai projekti-insinööriä rakentamisen divisioonaan, sähkörakentamisen yksikköön. NRC Group Finland Oy sähkörakentamisen yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 200 henkilöä. 

Tehtäviisi kuuluvat sähkö- ja kytkinasemien rakentamisprojekteihin liittyvät rakentamis-, projektinjohto- ja esimiestehtävät. Sijoittuminen tarkemmin eri tehtäviin arvioidaan kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan. Työ on komennustyötä ja projektit sijoittuvat pääsääntöisesti Pohjois- ja Keski-Suomeen. Sijoituspaikkasi olisi Oulu, mutta myös muutkin sijoituspaikat ovat mahdollisia.

Odotamme työtehtävään sopivaa sähköteknistä koulutusta. Arvostamme yhteistyötaitoja ja kokemusta yli 1kV sähköasemien rakentamisprojekteista.

Aiempi työkokemus vastaavista sähköalan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi. Roolituksesi katsotaan kokemuksesi mukaan mielekkääksi.

Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta satunnaisesti vaihteleviin työaikoihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä. Kattavan asiantuntijaverkoston tukemaan projekteilla, sekä mukavat työkaverit ja matalan byrokratian.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Mika Keronen, puh. 0408634663 mika.keronen@nrcgroup.fi ja tuotantopäällikkö Tero Väisänen, puh. 0408626127 tero.vaisanen@nrcgroup.fi


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Puhelin: 040 863 4663 Sähköposti: mika.keronen@nrcgroup.fi Sijainti: Oulu