(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020
Rakennustoimisto Lainio & Laivoranta Oy perustettiin Maskussa vuonna 1994. Yrityksen toimialana on liike-, toimitila- ja teollisuusrakentamisen lisäksi julkinen rakentaminen, asuntorakentaminen ja korjausrakentaminen, mutta yritys toteuttaa myös KVR-urakoita. Toimintaamme kuuluu myös teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalvelut.Yritys on Rakentamisen Laatu (RALA) ry:n jäsen, ja sille on myönnetty RALA:n sertifikaatti ja pätevyys. Sertifikaatti on osoitus siitä, että yrityksen toimintajärjestelmä täyttää RALA:n kriteerit ja pätevyys myönnetään yrityksen teknisen osaamisen myötä.
Oletko kiinnostunut tehtävistä monipuolisten ja haastavien saneeraus- ja rakennusprojektien parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme Rakennustoimisto Lainio & Laivaranta Oy:lle Turkuun työmaamestaria aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta työssä voi olla mahdollisuus pitempiaikaiseen jatkoon. Työ alkaa marraskuun aikana.  
Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten saneerausprojektien työnjohtotehtävissä. Vastaat tiimisi työnjohdosta, toimivuudesta ja kehittämisestä sekä toimintaan liittyvästä asiakasyhteistyöstä. Huolehdit tiimisi töiden resursoinnista sekä vastaat työturvallisuuteen ja laadunvalvontaan liittyvistä asioista. Työsi sisältää raportointia ja seurantaa, mutta ennen kaikkea aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa. Jämäkkänä työmaamestarina toimit vastuullisena suunnannäyttäjänä ja organisoijana.
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennusalan työnjohtotehtävistä sekä tehtävään sopivaa koulutustaustaa. Persoonaltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja projektinjohtotaidot ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja joustava. Lisäksi ymmärrät asiakassuhteiden hoitamisen tärkeyden ja olet työssäsi myyntihenkinen. Tietotekniset taitosi ovat ajantasalla ja tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen kielellä, englannin kielen osaaminen on eduksi.  Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työympäristön vakavaraisessa ja tunnetussa rakennusalan yrityksessä. Saat vastuullesi mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja ja tueksesi saumattoman ja asiantuntevan ammattilaistiimin. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä organisaatiossamme.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 9.10. klo 9-10 ja 16.10. klo 14-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat