(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari, Turku tai Karjaa
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Etsimme osaavia työmaamestareita osaksi työporukkaamme VR Trackin infra-alan kunnossapitoyksikköön. Työllistyt Suomen ensimmäiseen radan kunnossapidon allianssihankkeeseen.

Työmaamestarina vastuullasi on infra-alan kunnossapito. Työnkuvaasi kuuluvat vastuualueesi töiden organisointi ja resursointi. Tehtävissäsi painottuvat erityisesti työnjohtamiseen liittyvät vastuut kuten töiden organisointi ja kustannustehokkuuden varmistaminen. Työskentelet tehtävissäsi tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja sidosryhmien kanssa, sekä olet osa allianssin projektiryhmää.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä aiempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Olet innovatiivinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Toivomme sinulta energistä ja määrätietoista työskentelytapaa sekä joustavaa ja ennakkoluulotonta asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä. Lisäksi saat kauttamme suuren konsernin edut, kuten matkustusedun junissa, laajat palvelut työterveyshuollossa sekä hyvät liikunta-, kulttuuri- ja virkistyslomaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Tommi Elonen p.040 862 7027 (ma-pe klo 14-18).

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.7.2018 oheisen linkin kautta. Huomioithan, että paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.