(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari Relacomille Vantaalle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

 

Relacom Finland Oy on yhdistävä tekijä ihmisten, teknologian sekä verkkojen välillä. Rakennamme, kunnostamme ja ylläpidämme valtakunnan laajuisesti yhteiskunnan tärkeintä infrastruktuuria yhdessä asiakkaidemme kanssa. Varmistamme, että bitit ja puhelut kulkevat, sähkönjakelu toimii, yritysten IT pelittää ja käyttäjät ovat tyytyväisiä.

 

Meidät tunnetaan luotettavana ja osaavana kumppanina, jolla on alan huikeimmat työntekijät ja asiakkaat. Työskentelemme joustavasti, tehokkaasti ja vastuullisesti. Jos koet olevasi arvojemme mukaisesti luotettava ja osaava, hae mukaan reilun 400 ammattilaisemme joukkoon!


Haemme asiakkaallemme Relacom Finland Oy:lle Vantaalle

 

Site Manageria / Työmaamestaria

 

Tehtävässä pääset konkreettisesti vaikuttamaan kriittisen infrastruktuurin kehittämiseen ja yhteiskunnan toiminnan kannalta merkittävän toiminnan varmistamiseen vastaamalla määrättyjen työmaakohteiden onnistuneesta läpiviennistä. Työmaamestarina olet tärkeä osa rakentamisen tiimiämme, jossa menestymistäsi tuetaan vahvasti. Tärkeimpiä onnistumisen mittareita työssäsi ovat aikataulujen pitävyys, budjetissa pysyminen sekä työturvallisuus - laadusta tinkimättä. Et pelkää koordinoida työmaakohteiden läpivientiä ja tarvittaessa näytät itse omalla esimerkilläsi, miten asiat tehdään tavoitteiden saavuttamiseksi. Työhösi kuuluu aktiviinen yhteydenpito sekä tilaaja-asiakkaisiin että urakoitsijoihin, unohtamatta omassa tiimissäsi työskenteleviä kollegoitasi.

Avaimet tehtävässä menestymiseen: 

  • Soveltuva alan koulutus (esim. AMK / ammattikoulu)
  • Vähintään muutaman vuoden kokemus maanrakennuskohteissa työskentelemisestä
  • Halua ja kykyä viedä maanrakennusprojektit laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti läpi
  • Seuraavat voimassa olevat kortit/pätevyydet tai edellytykset niiden hankkimiselle: Tieturva 2 -kortti, työturvakortti, pääkaupunkiseudun katutyökortti, EA-kortti
  • Sujuva Suomen kielen taito (Englannin kielen taito katsotaan eduksesi)

 

Tarjoamme sinulle avoimen ja joustavan työilmapiirin, jossa pidetään huolta kollegoista ja mahdollistetaan menestyminen omassa tehtävässä. Saat työsi vaatimat työ- ja turvallisuusvarusteet sekä kattavat edut työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Palkkaus määräytyy kokemuksesi mukaan. Työkohteesi sijaitsevat Uudenmaan alueella ja tukikohtasi sijaitsee Vantaalla.

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätä tietosi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 28.10.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.