(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari, Oulu
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme työmaamestaria Ouluun kunnossapidon liiketoimintaan Pohjois-Suomen alueyksikköön, jossa huolehdimme sähköratakunnossapidosta. 

Työssäsi vastaat mm. työturvallisuudesta, ennakkohuoltotöiden ja häiriökorjausten toteutuksesta sekä työohjeistuksen ylläpidosta. Osallistut kunnossapitohankkeiden tarjouslaskentaan ja alihankintaan sekä tuotat tietoa projektien etenemisestä projektipäällikölle ja projekti-insinöörille. Tehtävä edellyttää valmiutta tehdä satunnaisesti yö- ja viikonlopputyötä sekä matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa amk-tasoista teknistä koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta tai teknikon koulutusta, jolloin työkokemuksesi on vähintään 2 - 5 vuotta. Tekninen osaaminen rautatiealan tai tuotantolaitoksen kunnossapidosta ja kokemus infra-alaan liittyvästä projektitoiminnasta katsotaan eduksi. Lisäksi sähköpätevyys S1 ja muut kunnossapitotehtäviin liittyvät erikoispätevyydet katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän haasteellisessa työympäristössä. Työssäsi pääset vaikuttamaan kunnossapitotoiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Prokkola, puh. 040 635 2280 tai sähköpostitse petri.prokkola@vr.fi
 
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.