(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari, Josira Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme Josira Oy:lle työmaamestaria.

Josira on vuonna 2004 perustettu monialayritys. Yritys tarjoaa teollisuuden koneasennukset ja huollot, rakennusurakoinnit, koneperustukset ja koneistukset, sähköurakoinnit ja automaatioasennukset – joustavasti ja luotettavasti, vankalla kokemuksella.

Yritys työllistää tällä hetkellä noin 30 työntekijää. Asiakkaita ovat teollisuus, rakennusliikkeet, kiinteistöosakeyhtiöt ja yritykset. Toiminta perustuu huippuammattitaitoon, monialaiseen osaamiseen, nykyaikaisiin työkaluihin ja erikoiskalustoon.


Työtehtäviin kuuluu työmaakohteiden valvonta Pirkanmaan alueella (pääsääntöisesti Tampereen alueella). Muutamia kohteita sijaitsee myös Tervakosken ja Hämeenlinnan alueella. Kohteet ovat kerrostaloja ja tuotantotiloja aina uudisrakentamisesta saneerauskohteisiin, joissa työtehtävät vaihtelevat laajasti anturan teosta viimeisen listan asennukseen asti. 

Tehtävään vaaditaan soveltuva koulutus (esim. rakennusmestari AMK), eduksi katsotaan aiempi kokemus rakennusalalta sekä vastaavista työtehtävistä.

Haemme työntekijää kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.