(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestari (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Hakuaika 10.12.2019 – 24.12.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme työmaamestaria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Yritys toimii pääurakoitsijana linjasaneeraus -kohteissa.

Vastaat itsenäisesti mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä aliurakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan omiin toimintatapoihisi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta työmaamestarin tai työnjohtajan työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
• kilpailukykyisen palkkauksen
• mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
• mukavan ja ammattimaisen työyhteisön toimintasi tueksi

Mikäli olet kiinnostunut uusista haasteista hyvin menestyvässä yrityksessä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse seniorikonsultti Mikael Karlssonille sähköpostiosoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "työmaamestari" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot arkisin klo 9:00 -14:00 välisenä aikana, Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.