(Poistunut julkaisusta)

Työmaamestareita, kokoaikainen, Ruukki Construction, Ruotsi
Ruukki Construction Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Oletko koulutukseltasi rakennusmestari, insinööri, koneteknikko tai koneinsinööri? Oletko rakennusalan kokenut taitaja tai nuori osaaja? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mielenkiintoiseen rooliin, jossa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Ruukki Constructionille, työmaamestareita toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työn suorituspaikka sijaitsee Ruotsissa ja työtä tehdään aina kolmen viikon ajan, jonka jälkeen on viikko palkallista vapaata. Matkat sekä majoituksen kohteessa tarjoaa työnantaja. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

Tehtävään sopiva henkilö on rakennustyömaakokemusta omaava ja matkustamista pelkäämätön persoona, joka taitaa ruotsin kielen. Omaat järjestelmällisen sekä positiivisen otteen työhön, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Suoritat työtehtäväsi vastuullisesti ja sinulla asenne sekä motivaatio kohdallaan. Tässä on uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle loistava mahdollisuus päästä työskentelemään kokeneen työparin kanssa.

Projektit koostuvat laaja-alaisesti Infrarakentamisen töistä, missä korostuu erityisesti betonirakentaminen. Kaikkea näistä ei tarvitse hallita etukäteen – tukena työssä on vastaava työnjohtaja sekä työpäällikkö, joiden apuna avustava työnjohtaja tulee alkuun oppimaan alasta ja tehtävistä. 

Ruukki Construction tarjoaa kestävän kehityksen mukaisia rakentamisen tuotteita ja palveluja. Niihin kuuluvat katot, kuorirakenteet ja rakennusten rungot. Yhtiö käyttää kestävää kehitystä edistäviä laadukkaita ja sertifioituja tuotteita sekä edistyksellistä teknologiaa hyödyntäviä tuote- ja palveluinnovaatioita. Ruukki Constructionin tavoitteena on taloudellisesti, teknisesti ja arkkitehtonisesti suorituskykyiset tuotteet ja kestävä kehitys rakennusten elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Pääasialliset tehtävät

  • Laadunvalvonta, materiaalien ja tavaran liikkumisen varmistaminen sekä dokumentointi
  • Tiivis yhteistyö yrityksen eri toimialojen kanssa

Odotamme sinulta

  • Alalle soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, insinööri, koneteknikko tai koneinsinööri). Voit olla myös vastavalmistunut osaaja.
  • Erinomaista ruotsin kielen puhumisen sekä kirjoittamisen taitoa
  • Opiskelutaustaa tai harrastuneisuutta 3D-mallinnuksesta tai tunnet Tekla-ohjelman
  • Vuorovaikutustaitoja, sosiaalisia taitoja sekä innokasta ja oppimishaluista asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kasvaa ja kehittyä työmaamestarin tehtävään
  • Urapolkumahdollisuuden isossa yrityksessä, jossa työntekijöiden sitouttamiseen panostetaan
  • Hyvän perehdytyksen
  • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan keväällä soveltuvan henkilön löydyttyä. Tehtävä soveltuu hyvin uraansa aloittavalle rakennusalan tulevaisuuden lupaukselle tai jo kokemusta kerryttäneelle taitajalle!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.