Työmaamestareita ja vastaavia mestareita
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2021

Haluatko näyttää kyntesi työmaamestarina? Vai onko sinulla taitoa johtaa työmaata vastaavana mestarina? Jos sinulta löytyy halua ja ammattitaitoa niin meiltä löytyy näytönpaikkoja!

Haemme asiakkaallemme TYÖMAAMESTAREITA ja VASTAAVIA MESTAREITA pk-seudun alkaviin kohteisiin.

Työmaamestareilta edellytämme teknikon, rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta ja jämäkkää otetta tehtävien hoidossa. Kokemus työmaamestarin tehtävistä lasketaan eduksi mutta ei ole välttämättömyys, tarjoamme näytönpaikkoja myös vasta uransa alussa oleville tekijöille.

Vastaavilta mestareilta edellytämme soveltuvaa rakennusalan koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, paineensietokykyä ja hyviä esimiestaitoja. Eduksi on osaaminen asuntorakentamisesta.

Tarjoamme näköalapaikan kasvavan yrityksen uudisrakennuspuolella, kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ja edetä urallasi sekä loistavan tiimin rinnallesi.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jani Nyman, p. 050 367 0432, jani.nyman@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452502
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa