(Poistunut julkaisusta)

Työmaalogistiikkatyöntekijöitä pk-seudulle
Carinafour

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Carinafour tuottaa laajalla palveluportfoliollaan asiakkailleen systeemimuutoksia, jotka mahdollistavat merkittävän arvontuoton ja kilpailuedun. Asiakkaan systeemimuutokset voivat liittyä esimerkiksi tuotanto- ja toimitusverkkojen uudistamiseen, uusien teknologioiden käyttöönottoon, prosessien digitalisointiin ja uusiin liiketoimintamalleihin. Carinafour on jatkuvasti mukana merkittävissä uudistumishankkeissa, joissa asiakkaina on isoja tunnettuja globaaleja yrityksiä sekä muutoksen välttämättömänä näkeviä PK-yrityksiä. Carinafourin palveluportfolio koostuu hallitun muutoksen mahdollistavista konsultointi-, logistiikka- ja valmistuspalveluista.

Etsimme asiakkaallemme Carinafour:ille työmaalogistiikkatyöntekijöitä Helsingin ja Espoon kohteisiin. Työmaalogistiikkatyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu mm. tavaroiden kantoa asuntoihin ja sieltä pois, sekä erilaisia siivoustehtäviä. Tarpeen vaatiessa muut avustavat rakennustyöt kuuluvat työtehtäviin. Aiempi kokemus rakennusapulaisena työskentelemisestä on etu, ei välttämättömyys.

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, palvelualttiutta sekä huolellista ja kehittävää otetta työntekoon. Vaadimme kaikilta hakijoiltamme sujuvaa suomenkielentaitoa. Eduksesi katsomme voimassaolevan työturvallisuuskortin, sekä mahdollisuuden liikkua eri työkohteiden välillä vaivattomasti.

Työ sopii esimerkiksi henkilölle, joka on vastavalmistunut vailla suunnitelmia loppuvuodeksi tai työkokemusta kaipaava ahkera kaveri. Kumminkin taustasi voi olla millainen tahansa, sillä arvostamme hakijoissamme ennen kaikkea motivaatiota työntekoa kohtaan.

Työt alkavat toimeksiannon mukaan elo-syyskuussa. Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen vuoden loppuun saakka. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta, ja tehtäväkohtainen palkka on 11-12€/h kokemuksesta riippuen. Sihti tarjoaa sinulle säännöllisen palkanmaksun ja laadukkaat työvarusteet, rentoa ilmapiiriä unohtamatta!

Hae nyt, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Täytä hakemus ja soita Jonille, 040 8454 060.