(Poistunut julkaisusta)

Työmaalaborantti
Ruskon Betoni Etelä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Ruskon Betoni Etelän laatu- ja kehitystiimiin työmaalaboranttia monipuoliseen laadunvalvonnan tehtävään. Toimipaikkasi sijaitsee Vantaan rajalla Tuusulan toimistossa, mutta liikut monipuolisesti Etelä-Suomen alueella laatu- ja kehitystiimin tukena. Olet avainasemassa varmistamassa tuotteidemme korkealaatuisuuden työmaalla. Asiantunteva palvelumme, innovatiivinen ajattelutapamme ja hyvä yhteishenkemme varmistaa sen, että olemme asiakkaan luottokumppani betonirakentamisessa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu erityisesti työmaiden tukitehtäviä kuten laatumittauksia, valettujen rakenteiden lämmönkehityksen seurantamittauksia, lujuudenkehityksen laskentaa valetuille rakenteille ja muiden asiakaspalvelutehtävien hoitoa. Lisäksi olet aktiivisesti betonitehtaiden tukena laadunhallinnassa ja tuotannossa. Mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin kehitysprojekteihin.

Tässä tehtävässä sinulla on laajat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi, perehtyä betonirakentamiseen erilaisilla työmailla sekä osallistua työtapojen ja järjestelmien kehittämiseen yhdessä kanssamme. Odotamme sinulta vastuullista ja joustavaa asennetta, huolellisuutta työtehtävien hoidossa sekä uteliasta ja kehityshenkistä mieltä. Työmaalaborantin työssä tärkeintä on oikea asenne, tarkkuus sekä kiinnostus alaa kohtaan. Aiempi kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä lämpimän työilmapiirin. Tule osaksi Ruskon Betonin hienoa tarinaa kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Toimintamme perustana on upea henkilöstömme ja aito yhdessä tekemisen meininki. Supervoimanamme on uteliaisuus oppia uutta ja kehittyä. Meillä olet kuin kotonasi.

Tutustu meihin ja katso mitä Jukka ja Sirpa kertovat Ruskon Betoni Etelästä ja työstään:
https://www.youtube.com/watch?v=uDiNmOYS08o
Henkilöstömme ja sen hyvinvointi on meille tärkeää, lue Juttutuokiolla-artikkelimme:
https://www.ruskonbetonietela.fi/juttutuokiolla-menestys-alkaa-hyvinvoivista-tyontekijoista/

Olisiko tämä paikka juuri sinulle? Lisätietoja ja hakemukset 17.11.2019 mennessä:
suvi.anttila@ruskonbetoni.fi
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.