(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri/hankintainsinööri Vaasaan Bothnia High 5- allianssiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI TOIMITILARAKENTAMISEEN

TYÖMAAINSINÖÖRI/HANKINTAINSINÖÖRI

Vaasaan Bothnia High 5-projektiallianssiin

Bothnia High 5 -projektiallianssissa rakennamme H-uudisrakennusta Vaasan keskussairaalalle. Uusi H-rakennus yhdistää erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon maakunnallisia sekä yksityisiä palveluita. Kyseessä on ensimmäinen allianssimallilla toteutettava hanke Pohjanmaalla.

Työmaainsinöörinä/hankintainsinöörinä työskentelet yhdessä työmaan ja hankinnan osaajiemme kanssa. Tässä tehtävässä työnkuva voidaan määritellä aiemman työkokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti. Voit esimerkiksi vastata hankkeen oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta materiaalihankinnasta. 

Etsimällämme henkilöllä on vähintään kahden vuoden kokemus työmaainsinöörin tai hankinnan tehtävistä sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus. 

Työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle tärkeää. Olet kustannustietoinen ja etsit aktiivisesti parhaita ratkaisuja hankkeemme tarpeisiin. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Markus Kaustinen, markus.kaustinen@yit.fi, puh. 044 778 9415 ja hankintapäällikkö Tommi Hirvelä, tommi.hirvela@yit.fi, puh. 040 532 2231.

HAE TEHTÄVÄÄN 15.08.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.