Työmaainsinööri
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Asiakasyrityksellämme olisi tarvetta työmaainsinöörille, Tampereelle ja Kangasalle, aivan Tampereen rajan tuntumaan.

Kohteissa valmistetaan 120 asunnon betonikerrostaloa, jonka asuinkerrosala on noin 5600 neliötä. Lisäksi kohde Kangasalla käsittää kokonaisuudessaan kokonaisen korttelin, joka käsittää n. 300 asuntoa. Ensimmäiseksi rakennetaan betonikerrostalo ja samaan kortteliin on suunniteltu puurakenteinen kerrostalo ja rivitalo. Rakentaminen Kangasalla käsittää siis useamman rakennusvaiheen ja arvioitu ajoitus on vuosille 2022-2025.

Työssäsi toimit työpäällikön ja työnjohtajien tukena työmaan johdossa ja vastaatte yhdessä hankinnan ja työpäällikön kanssa työmaan aikataulujen seurannasta sekä teknisten tekstien ja dokumenttien laatimisesta.  

Tehtävä edellyttää insinöörin tai DI koulusta ja aikaisempaa alan työkokemusta vähintään muutaman vuoden verran. Toivomme, että etsimällämme henkilöllä on erinomaiset vuorovaikutus ja kommunikaatiotaidot ja on muutenkin henkilö, joka hoitaa työnsä ammattitaitoisesti ja viihtyy nuorekkaassa ja tekeväisessä työympäristössä.

Palkkaus valitun henkilön työkokemuksen ja ammattitaidon mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Lisätietoja rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset ja yhteydentotot tehdään WorkPowerin kautta. Mikäli sinä olet etsimämme vastaava työnjohtaja ja olet valmis aloittamaan työt kasvavassa, energisessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä niin lähetä hakemuksesi meille palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Ota meihin yhteyttä, mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä. Vastaan mielelläni kysymyksiisi: Anne Hölsö p. 044 0205057. anne.holso@workpower.fi.  

#workpower #työmaainsinööri #rakennus #insinööri #avoimettyöpaikat #rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548300
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Tampere