Työmaainsinööri
Mangrove Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Mangrove on vuonna 1994 perustettu kotimainen vakavarainen ja kasvava asumiseen erikoistunut perheyritys. Yrityksemme on 25 vuoden aikana kehittynyt ja laajentunut rakennusalan konsultointitehtävistä kokeneeksi rivi- ja kerrostalojen rakentajaksi. Olemme valinneet tehtäväksemme ympäristön hyvinvointia ja kestävää kehitystä tukevien kohtuuhintaisten asumisratkaisujen tuottamisen. Rakennamme omistus- ja vuokrakoteja yksityishenkilöille sekä olemme kokenut KVR-rakennuttaja- ja hankeyhteistyökumppani kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille. Vuoden 2020 liikevaihto on noin 40 milj. euroa ja vuoden 2021 budjetoitu liikevaihto noin 50 milj. euroa. Toimimme Uudenmaan, Länsi-Suomen ja Pirkanmaan alueilla, ja parhaillaan rakenteilla on noin 300 ja suunnitteilla noin 400 uutta asuntoa.

Mangrove Oy on moderni matalan hierarkian rakennusyritys. Haluamme uudistaa rakennusalaa sisältä päin. Tämä tapahtuu panostamalla joustavaan ja nykyaikaiseen toimintakulttuuriin. Arvostamme päämäärätietoisia työntekijöitä, joilla on intoa ja tahto tuottaa laadukasta jälkeä. Meille on tärkeää toimia perheyrityksen reiluilla periaatteilla: reippaalla palveluasenteella, laatuun panostaen sekä asiakkaitamme ja työntekijöitämme arvostaen.

Mangrovelle on nyt haussa:

TYÖMAAINSINÖÖRI HELSINKIIN

Tehtävänkuva on monipuolinen ja antaa mahdollisuuden päästä toteuttamaan mielenkiintoisia uuden ajan asuntorakentamisen projekteja työmaalla ja asiakkaiden parissa. Työmaainsinöörinä tuet osaamisellasi rakennushankkeen läpimenoa osana työmaaorganisaatiota. Tehtävässäsi toimit asiakasrajapinnassa vastaten asiakkaiden materiaalivalinnoista ja muutostöiden suunnittelusta.

Työmaainsinöörin tehtävässä toimit tiiviisti yhdessä hankinnan, suunnittelun ja asiakkaiden kanssa. Toimit myös työmaapäällikön työparina vastaamassa rakennushankkeiden läpimenoa eri työmailla, niin että aikataulu-, laatu-, ja kannattavuustavoitteet täyttyvät. Vastaat asukasmuutosten läpikäymisestä, lisä- ja muutostöiden sopimisesta sekä niiden hinnoittelusta asiakkaille (asunnon ostajat). Valvot asukasmuutosten toteutumista työmaalla ja aliurakoitsijoiden suuntaan.

Sopivilta hakijoilta odotamme soveltuvaa rakennusalan koulutusta (RI, RKM), sekä kokemusta rakennusalan työmaalta esim. työnjohtajan, työmaainsinöörin tai muun vastaavan tehtävän parista. Toivomme, että olet vastuunottokykyinen ja päämäärätietoinen tiimipelaaja, joka kykenee hallitsemaan montaa asiaa yhtä aikaa. Hyvistä kirjallisista ja IT-taidoista on tehtävässä myös suuri etu. Laskemme eduksi myös kaiken kokemuksen asuntorakentamisen sekä asiakaspalvelutehtävien parista.

Mangrove tarjoaa:
- laadukkaan työterveyden, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja muut työsuhde-edut
- työyhteisön kasvavassa organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki
- mahdollisuuden kehittyä tehtävässä ja kasvaa organisaation mukana
- ajanmukaiset työkalut
- pääset vaalimaan ja kehittämään ekologisia arvoja

Yhteenveto työsuhteesta:

Kesto: Kokopäivätoiminen
Toimipaikka: Päätoimipaikka aluksi Helsinki, myöhemmin myös koko pääkaupunkiseutu
Aloituspäivä: Sopimuksen mukaan
Palkka: Kokemuksen ja osaamisen mukaan

Haku on auki 24.1.2021 asti, mutta kannattaa hakea tehtävään pikaisesti, sillä täytämme sen heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tarvittaessa antaa HR konsultti Juhani Äikäs, puh. 040 663 4711 tai s-posti juhani.aikas@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot